Friss hírek
bgt b rf v edc s cswc
   |     Nemes Dániels
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc

Az időskor nem akadály többé! A 85 éves kardiológus megosztotta velünk a hosszú élet és a tökéletes egészség titkát.

bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc

A jól ismert kardiológus, Dr. Szalai Gyula 70 évesen vonult nyugdíjba, bár testben és lélekben még most is fiatalnak vallja magát.  Gyula több mint 15 éve nyugdíjas, és állítása szerint a Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnak már elege van belőle!  Gyula jelenleg 85 éves, de úgy érzi, mintha még mindig 60 lenne.

bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
Dr. Szalai szerint a hosszú élet titka az erek működésében rejlik . Állítólag ha az erek tiszták és egészségesek, akkor a 120 éves kor elérése sem lehetetlen. Gyula csak megerősíteni tudta ezt a kijelentést.
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
Riporterünknek sikerült interjút készíteni Dr. Szalai Gyulával, aki részletesen mesélt a hosszú élet titkáról és az erek megtisztításának fontosságáról.
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
Nemes Dániels
Ezen a képen láthatjuk, ahogy a 85 éves Gyulának még a miniszterelnök is személyesen gratulál.
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
- Szalai úr, gyakran mondta, hogy az erek tisztaságán múlik legfőképp egészségünk. Miért gondolja ezt így?

- Roppant egyszerű okból. A szervek és a testünk működése a vérkeringésünk minőségétől függ. A vérkeringés segít célba juttatni a belső szerveink számára szükséges oxigént és tápanyagokat, valamint kiválasztani a széndioxidot és az anyagcserénk egyéb melléktermékeit. Fiatalkorunkban többen mozgunk, ezért az ereink újak, rugalmasak és feszesek – a szervek tápanyagkészlete maximális szinten van. Idővel azonban, ahogy egyre kevésbé vagyunk aktívak, az ereink szennyeződnek. Ez több okkal magyarázható, amelyek közül nem mindegyik a káros szenvedélyekből (dohányzás, egészségtelen étkezés, rossz környezet, ülő életmód) ered, hanem teljesen természetes okokból (lipid lerakódás, amely minden élő szervezetben jelentkezik).

Mit is érthetünk az alatt, hogy az erek szennyeződnek? Képzeljünk el egy rozsdás csövet. Mi történik ebben? A víznyomás megemelkedik, a víznek meg rossz íze lesz. Ugyanez igaz az erek esetén is. Ha koleszterin vagy más anyagok rakódnak le bennük, a nyomás növekedni fog (a szennyeződött erek felelősek elsősorban a magas vérnyomásért!), a vérbe salakanyagok kerülnek, a vérkeringés felborul. A szervek és a teljes szervezet egészséges működése megváltozik. Fontos megemlíteni, hogy bőrünk is külön szervnek minősül.

Az emberi test idővel öregszik. Ha kellően jól vigyázunk rá és megtisztítjuk az ereinket, legalább 20 évvel tovább lesz lehetőségünk élni, szervi panaszok és fájdalmak nélkül. Más szavakkal, ereink megfelelő formában tartásával meghosszabbíthatjuk az életünk és javíthatunk egészségünkön. Ez nem csupán elmélet. A tanácsaimat megfogadó pácienseim még hozzám hasonló egészségnek örvendhetnek.
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
Nemes Dániels
Így történik az erek fokozatos szennyeződése. Ha sosem tisztították még ereiket és elmúltak 40 évesek, több mint valószínű, hogy salakanyagok kerülhettek a vérükbe és ereikbe. Ez hatással lehet az egészségre, illetve előfordulhat, hogy már meglévő egészségkárosodást okozhatott.
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
- Miféle betegségeket okozhatnak a szennyeződött erek?

- Ahogy már említettem, az egész test károsodik. Elsőként azok a szervek érintettek, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a keringéssel – a szív és érrendszer.

Az érproblémák a következő betegségek megjelenését eredményezhetik:
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
Érszűkület
Az erek nem működnek megfelelően: a kisebb erek eltömítődnek, a nagyobbak pedig nagymennyiségű koleszterint tartalmaznak.
Iszkémiás szívbetegség
Ezt a koszorúerekben fellépő vérhiány okozza, amely idővel szennyeződésekhez vezethet.
Sztrók
Az agyszövetek vérkeringésbeli problémái az idegsejtek halálához vezet, amely bizonyos funkciók elvesztését okozza.
Magas vérnyomás
Az érszennyeződések az erek összeszűküléséhez vezethetnek, így megnövelve a vérnyomást.
Visszerek
Ezek a testen belül is megjelenhetnek, nem csupán a lábakban (amely riasztó lehet a hölgyek számára). A vérzések a vénás tágulásokkal magyarázhatók.
Vénás és artériás trombózis
Az erekben található szennyeződések eltömíthetik az ereket, így azok elhalását kiváltva. Ilyenkor az érintett szervek vagy szövetek elpusztulnak a szervezeten belül. Ha a trombózis leválik és a vérkeringésbe kerül, elzárhatja a szívereket, amelyek szívinfarktushoz, és az esetek 70%-ában, halálhoz vezet.
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
A helyzet egyre csak romlik. A szív- és érrendszeri betegségek 4-szer több halálesetet okoznak, mint bármilyen más ok. Az orvosok tisztában vannak a problémával, de valamilyen oknál fogva, a magyar orvostudomány nem szentel kellő figyelmet erre a problémára. A legtöbb orvos vérnyomáscsökkentőt ír fel, és ezzel meg van oldva az egész. Ezek azonban nem gyógyítanak meg, mindössze ideiglenes hatással bírnak. Ereink megtisztítása nem pótolható mással. Mellesleg, ezt a módszert már 50 éve alkalmazzák a nyugati országokban, illetve az USÁ-ban. Ott mindenki tudja, mennyire fontos az erek tisztítása és méregtelenítése. Egyszerűen nem találok választ arra, nálunk miért hanyagolják el ennyire az emberek ezt a kérdést.

- Vannak olyan tünetek, amelyek utalhatnak az erekben található lerakódásokra?

- Természetesen, ezek főként a következők:
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
  1. Migrén
  2. Memóriaproblémák
  3. Krónikus fáradtság
  4. Álmatlanság
  5. Szexuális problémák
  6. Látás- és hallásproblémák
  7. Magas vérnyomás
  8. Légzési panaszok és szívgörcs
  9. Halvány bőrszín
  10. Izom- és ízületi fájdalom
A tünetek jelentkezésétől függetlenül, 30 éves kor felett elengedhetetlen legalább 5 évente az erek méregtelenítése. Így őrizhető meg legjobban az egészség.

Az erek képesek szennyeződéseket összegyűjteni, különösen időskorban. Ehhez nem kell állandóan hamburgert vagy sültkrumplit enni. Már egy kolbász vagy tükörtojás is kellő mennyiségű koleszterint tartalmazhat a lerakódáshoz, amely idővel növekedni fog.

- Kérem, meséljen az értisztítási titkáról.

- Mostanáig, a vérsejtek méregtelenítése hónapokig tartott. Különböző gyógynövényeket kellett begyűjtenem a piacról vagy az internetről, amelyekből különleges főzetet készítettem. Többé nincs szükség erre. A Kardiovaszkuláris Betegségek Tanintézetének kollégái előállítottak egy kiváló, olcsó módszert, amely hatékonyan megtisztítja az ereket. Ez a Cardioxil. A termék elképesztő módon szabályozza a vérkeringést, a vérnyomást, illetve megtisztítja az ereket. Ezért annyira jó választás esetünkben is.
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
bgt b rf v edc s cswc
Rendszeres használat mellett, a Cardioxil még a legeltömődöttebb ereket is 1-2 hét alatt megtisztítja.

A termék nem tartalmaz vegyi anyagokat, kizárólag a vérsejteket tisztítására alkalmas koncentrált növényi kivonatokat. Pontosan ettől ennyire hatékony a szervezet számára.

Gyakran kérnek tanácsot tőlem az erek megtisztításával kapcsolatban. Az utóbbi időben csak ezt terméket ajánlom, hiszen rendkívül hatékony.

A Kardiovaszkuláris Betegségek Tanintézetének weboldalán bemutatták a klinikai vizsgálatok hivatalos eredményeit. Megközelítőleg 2000 beteg vett részt a kutatásokban, és mindannyian a Cardioxil-ot alkalmazták.

A vizsgálatok eredményei:

  1. A gyógyszer alkalmazását követő 1-2 napon belül normalizálódott a vérnyomás az esetek 99%-ban.
  2. A kezelés végeztével normalizálódott a szívritmus az esetek 97%-ban
  3. A kezelés végeztével teljesen megtisztultak az erek az esetek 99%-ban
  4. A kezelés hatására fokozódott a krónikus betegségek elleni módszerek hatékonysága az esetek 99%-ban
  5. Javult az általános egészségi állapot az esetek 100%-ban
  6. A kezelés során nem lépett fel semmilyen mellékhatás az esetek 100%-ban

- Mennyibe kerül a Cardioxil, és hol lehet megvásárolni?

- A kevés nyugdíjból nem egyszerű a drága gyógyszerek megvásárlása, de a Cardioxil ára rendkívül kedvező.

Ez a cég legfőbb gyógyszere a magas vérnyomás kezelésére, ezért a Cardioxil-ot most korlátozott ideig %-os kedvezménnyel értékesítjük.

További részletek a Cardioxil megrendeléséről és kiszállításáról

A Cardioxil megrendeléshez szükséges:

  1. Az adatlap kitöltése a weboldalon.
  2. Az ügyfélszolgálat munkatársa felkeresi önt a szállítási cím megadásáért
  3. 4-7 munkanapon belül a termék átvehető a postán.

Az egészséges érrendszer megőrzésének érdekében ajánlott 1-2 évente megismételni a kezelési folyamatot, különösen az idősebbek számára. A termék javítja az általános egészséget, és lassítja az öregedés jeleinek megjelenését. A megfelelően működő erek garantálják az egészséget.

- Köszönjük Dr. Szalai Gyulának, hogy megosztotta velünk ezeket a fontos részleteket az interjúban.

Gyula azt is elmesélte nekünk, hogy szeret a kertben dolgozni, és a gyerekeinek segíteni, akik egyébként már nyugdíjasok. A felesége is szép korban van, már 89 éves. Mindkettejüknek fontos az egészséges érrendszer megőrzése. Gyula szerint főleg ennek köszönhetik, hogy elérték ezt a kort.

ACTUALIZAT
Fontos! A kiemelt érdeklődésnek köszönhetően korlátoznunk kell az akció időtartamát! A hátralévő idő jelenleg Az akció végéig a Cardioxil bárki számára megvásárolható MOST %-OS KEDVEZMÉNNYEL!
22800 huf
11400 huf
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hozzászólások

S. Mónika

Örülök, hogy rátaláltam erre az érdekes cikkre, már meg is rendeltem a Cardioxil-ot.

László

Már megrendeltem, sőt ki is próbáltam a Cardioxil-ot. Több mint 7 éve szenvedek hipertóniában, már alig emlékszem azokra az időkre, amikor normális volt a vérnyomásom. Az orvosom az erek megtisztítását javasolta. A Cardioxil egyhavi alkalmazása után a vérnyomásom teljesen helyreállt! Ez két hónapja volt, és azóta sincsenek problémáim, teljesen megváltozott az életem, és sokkal jobban érzem magam. Mindenkinek bátran ajánlom ezt a fantasztikus terméket, különösen ezen rendkívül kedvező áron.

Péter

Egy hónapig használtam a Cardioxil-ot, és azóta sokkal egészségesebbnek és erősebbnek érzem magam. Szinte megfiatalodtam!

Nóra

Érdekes volt ez a cikk, én is megrendeltem a terméket. Nagyon kényelmes megoldás, hogy az ország egész területére kiszállítják.

Veronika

Tegnap megérkezett a csomag, így néz ki a termék. A feleségemmel közösen fogjuk megkezdeni a kezelést. Néhány újabb vizsgálat kimutatta, hogy sajnos mindketten érelmeszesedésben szenvedünk.

Zsófi

Egy hónappal ezelőtt kezdtem meg a Cardioxil használatát, mivel korábban túlságosan magas vérnyomásom és szabálytalan szívritmusom volt. 2 hét kezelés után a vérnyomásom teljesen helyreállt, és azóta is egészséges vagyok.

Sándor

61 éves vagyok, és már 5 éve használom ezt a terméket. Nagyon sokat segít az egészségem megőrzésében. Ez alatt az idő alatt még beteg sem voltam, pedig sok korombeli ismerősöm már nincs köztünk. Sőt, még most is aktív nemi életet élek. Sokan nem tudják, hogy valójában mennyire fontos az erek megfelelő működése!

Erzsébet

Én is ezzel a gyógyszerrel kezeltem a magas vérnyomásom, ami hosszú évekig megkeserítette az életem. Ráadásul a cukorbetegség és különböző veseproblémák is utolértek. A memóriám és a látásom is sokat romlott, több különféle kezelést is kipróbáltam, de hatástalanok voltak. Végül úgy döntöttem, hogy a Cardioxil-nak is adok egy esélyt. Ez volt az első alkalom, hogy egy ilyen terméket rendeltem az internetről, de nagyon egyszerűnek bizonyult.

Judit

Nemrég láttam egy műsort a TV-ben, ahol az orvosok ezt a terméket ajánlották. Azt mondták, hogy az erek megtisztítása mindenki számára kiemelten fontos.

Zsolt

Ez a gyógyszer fantasztikus, csak ajánlani tudom! Évek óta 140/90-es a vérnyomásom, de a kezelést követően 125/80-ra csökkent. Remekül érzem magam!

Angéla

Ez egy igazán rendkívüli termék!

K. János

Sikerült akciós áron megrendelnem a terméket! Nagyon köszönöm!

Kálmán

Én is egy hónapig használtam a terméket (szünet nélkül), és azóta sokkal jobban érzem magam. Jóval energikusabb vagyok, és az immunrendszerem is megerősödött. Legalább 10 évvel fiatalabbnak érzem magam, pedig valójában 72 vagyok.

Ágnes

Két hónappal ezelőtt elvégeztem egy teljes kezelést a termékkel. Az érelmeszesedés miatt állandóan fáradtnak és erőtlennek éreztem magam, de most már tele vagyok energiával. Sokkal aktívabb vagyok a nap folyamán, még az erős fejfájásaim is elmúltak, és nyugodtabban is alszom. A biztonság kedvéért rendeltem még néhány csomagot. Nagyon köszönöm!

22800 huf
11400 huf
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.