HÍREKFÉNYKÉPVIDEÓ FÓRUMSZOLGÁLTATÁS
ONLINE KONZULTÁCIÓ

Az életkor nem lehet akadály! Egy akadémikus feltárta a hosszú élet és a kiváló egészség titkát

This is some text inside of a div block.

Alfred Lacko szerint a hosszú élet titka a véredényekben rejlik. Ha az erei tiszták és egészségesek, akkor könnyedén meghosszabbíthatja az életét 21-25 évvel!!!

img

Alfred Lacko, híres európai kardiológus szakember, feltaláló, tudós, aki munkássága során számtalan elismerésben részesült, felfedezett egy új módszert a magas vérnyomás ellen! Alfred Lacko állítása szerint az erek ilyen megtisztítása után a vérnyomás normalizálódhat, és elmúlhat sok olyan betegség, amelyet korábban "gyógyíthatatlannak" tartottak. A szakember meddig valamennyi kijelentését megerősítette gyakorlatban.

Tudósítónknak sikerült interjút készítenie Alfred Lackoval, aki részletezte a vérerek tisztításának és az élet meghosszabbításának módszerét.

Alfred, ön többször is azt állította, hogy az egészség alapja a tiszta véredények. Mivel indokolja ezen állítását?

Köztudott, hogy a magas vérnyomás, a stroke és az infarktus a koleszterinnel "szennyezett" vérerek következménye. De azt már kevesen tudják, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. 5-ből 7 krónikus betegség gyakran a "szennyeződött" erek miatt alakul ki. Néha ezek a betegségek visszafordíthatatlan változásokhoz vezetnek.

Mit jelentenek a "szennyeződött" vérerek? Képzeljen el egy vascsövet, ami teljesen el van rozsdásodva. Mi történik? A víz nyomása megnő, a víznek pedig kellemetlen íze lesz. Ugyanez történik a vérerekkel is. Amikor a vérerekre lerakódik a koleszterin vagy egyéb anyag, a vérnyomás megnő (a magas vérnyomás legfőbb kiváltó oka a szennyeződött vérerek!), magában a vérben is jelen van, ezért a vérkeringés sem olyan, amilyennek lennie kéne. Ennek eredményeképpen valamennyi szerv és rendszer károsodhat. Még a bőr is egy bizonyos rendszert képez.

img
Az erek tehát fokozatosan elszennyeződnek. Ha még soha nem tisztította őket, és már 40 évesnél idősebb, akkor valószínűleg már alaposan szennyezettek. Ami hamarosan kihatással lehet az egészségére, ha eddig még nem történt meg.

Vannak-e olyan tünetek, amelyek alapján megállapíthatjuk, hogy az erek szennyezettek?

Igen, természetesen. A fő jelek a következők:

Valójában az erek nagyon gyorsan szennyeződnek, különösen az idősebb embereknél. Ehhez nem kell egész nap hamburgert vagy sült krumplit ennie. Az erekben bizonyos mennyiségű koleszterin még az olyan egyszerű ételek elfogyasztása után is felgyülemlik, mint a kolbász vagy a tojás. Idővel a szennyezés felhalmozódik.

22800 huf
img
11400 huf
img
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alfred, ön mindig azt mondja, hogy a vérerek felelősek a szervezet egészségének a 90%-ért? Miért?

Az erek nem egyszerű csövek, amin vér áramlik. Ez egy összetett és egyedülálló rendszer, amely ha károsodik, az azonnal számos szövődményhez vezet szervezetben.

1. Szennyeződött erek a lábban: visszér, állandó duzzanat és örök nehézségérzet a lábakban, hidegség vagy elviselhetetlen égő érzés a lábakban, kirepedezett sarok. Rossz vérkeringés azt jelenti, hogy a szervezet nem képes biztosítani megfelelő védelmet a baktériumok, valamint a gombák ellen. A köröm megvastagszik és hosszúra nő

2. A májat tápláló erek eltömődtek: hepatitis. Keserű szájíz. Zsíros ételek fogyasztása után keserű böfögés

3. Meggyengült és szennyezett erek az ízületekben: dehidratált porc. Ízületi fájdalom és ropogás, osteochondrosis, sérvek kialakulásának kockázata

4. A szemben lévő erek szennyeződése: látásromlás, homályos látás, szem előtt lebegő foltok. A szürkehályog kialakulásának kockázata. A szem kipirosodása, amely gyakran fáradtság miatt mutatkozik meg, valójában egy mikrovérzés, amikor a szemünkben lévő legkisebb kapillárisok felszakadnak

5. Az agyi vérkeringés megnehezedik: szédülést, fülzúgást érez, feledékennyé válik. Korábban előfordult önnel olyan, hogy elindul a konyhába, de mire kiér, már nem emlékszik, miért. Vagy már a nyelve hegyén van a szó, amit ki akar mondani, de nem jut eszébe. Ez mind arra utal, hogy az agyban lévő erek állapota romlott

És természetesen a hipertónia, amely valamennyi érrendszeri megbetegedés élén áll. A hipertónia a stroke-hoz és az infarktushoz vezető út.

A túlsúly például szorosan kapcsolódik a véredényekhez. A koleszterinnel eldugult erek éheztetik a szerveket, az erek nem tudják biztosítani számukra a szükséges tápanyagokat. Ezért az agy jeleket küld: enni kell. Az ember ilyenkor éhesnek érzi magát. A szennyezett erek miatt a szerveink még mindig nem jutnak elég ételhez. Az agy ismét megadja a parancsot: enni kell. Újra és újra.

Ezért nasizunk folyton, éreznünk kell az édesség és a zsír ízét: a testnek kalóriára van szüksége.

Amikor a kollégáim azt mondják az embereknek: "Önnek a túlsúly miatt magas a vérnyomása", tévesen fogadják el a kudarc okát. Nem a túlsúly okozza a magas vérnyomást. Ellenkezőleg, a magas vérnyomás okozza a túlsúlyt.

Azonban még akkor is, ha ön nem tapasztalja ezeket a jeleket, 35 éves kor felett legalább ötévente meg kell tisztítani az ereket. Ha ezt megteszi, jelentősen javíthatja egészségét.

Elmondaná az erek megtisztításának a titkát?

Az erek biztonságos tisztításához csak egyetlen, kifogástalan hírnévvel rendelkező készítményt tudok ajánlani: a Cardioxil-ot. A készítmény segít meghosszabbítani az életet, megtöltve energiával és könnyedséggel.

Biztonságos, akárcsak a gyógytea. Hatékonyság szempontjából a második helyen áll az erek műtéti úton történő megtisztítása után, azaz a stentek beültetése után. A műtéttel ellentétben azonban nem áll fenn komplikáció vagy mellékhatás, kivéve az összetevőkre való egyéni intoleranciát.

A készítmény segít megtisztíthatani a szervezetben található valamennyi eret. A nagy, vastag artériáktól a legkisebb érzékeny kapillárisokig. Az évek során felhalmozott szennyeződések, amelyek az ön életét megmérgezik, 1 kúra alatt a Cardioxil rendszeres alkalmazásával kimoshatók.

img

Az ajánlott kúra elteltével a Cardioxil segít feloldani és eltávolítani legfeljebb a 3,9 kg koleszterin-plakkot. valamint képes 900g–1 300g trombotikus tömeget feloldani, és 500–700 g meszesedést kimosni.

Velük együtt megszűnhet a fejfájás, a fülzúgás abbamaradhat. Az agy a tiszta ereken keresztül megfelelő tápláláshoz jut, melynek révén szuperszámítógép sebességével működik. A gondolatok világossá és pontossá válnak.

Az érzések fokozódnak, és olyan kellemes hangokat hall, amelyekre korábban nem is figyelt. Javul a hallás, egy másik szobában zajló csendes beszélgetést is képes megérteni

Az aromák erőssé és telítetté válnak. Az egyszerű ételek is rendkívüli élvezetet szereznek. Megszűnik az édesség és a zsíros ételek iránti folyamatos vágy.

Lenyűgöző. Valójában most hallok először a Cardioxil-ról. Bár már hallottam hasonló termékekről. Japánban és Izraelben megállapították ezeknek a készítményeknek a státuszát, mint előnyben részesített kúrát. De Európa legtöbb orszagában az emberek még mindig nem bíznak ebben a készítményben.

Hadd meséljek el egy tanulságos történetet a bizalmatlansággal kapcsolatosan.

1928-ban felfedezték az első antibiotikumot, a penicillint. Könnyedén lehetett megszabadulni a kiütéses tífusztól, ami miatt annak idején sokan veszítették életüket.

A legtöbb ember azonban nem hitte el, hogy segíthet, mert a gyógyulás sikertelensége ezerszer is csalódást okozott. Azok, akik 100-szer kudarcot vallottak, mégsem féltek megpróbálni az 101-ik alkalommal sem, meggyógyultak. De azok, akik feladták a küzdelmet, mondván, "Na ez nem lehet egy csodaszer, ez sem fog rajtam segíteni", veszítettél életüket, bár a megoldás szinte a kezükben volt.

Amint a penicillin egykor képes volt legyőzni az akkoriban uralkodó betegségeket: vérhas, tífusz és tüdőpestis, úgy a Cardioxil segít megszüntetni az érrendszeri betegségeket. Az első lépéseket már megtették: Japán, Kanada, Svájc és Izrael már hivatalosan elismerték a vérerek készítmény általi tisztításának hatékonyságát.

Európában a Cardioxil nincs bejegyezve. Ugyanakkor sok progresszív klinikán használják ezt a terméket. Korábban csak az elit juthatott hozzá a készítményhez, most pedig a helyzet gyökeresen megváltozott.

Képzelje el, hogy beszereztem a Cardioxil -ot, kinyitom a csomagolást. Mi történik ezután? Hogyan működik a készítmény?

Nedvességgel és oxigénnel telítve, a kivonatok hidrogén-peroxid hatást érnek el – vagyis az oxigénizációt.

A Cardioxil molekulák kis oxigénbombák. Segítenek kirobbantani a véredényekben lévő koleszterin gátat és biztosítani a vér szabad áramlását.

Nyugaton a Cardioxil megkapta a "véredény tisztító szer" elnevezést. Ez nagyon pontosan tükrözi a készítmény lényegét.

Az összetétele az élő részecskék azonnali felszívódását is biztosítja. Az oxigénnel dúsított kivonatok könnyedén felszívódnak a nyelőcső falában. Ezért a Cardioxil általában nem okoz gyomorégést, keserű szájízt, böfögést, nem irritálja a bélrendszert és védi a gyomrot.

Azt is szeretném megjegyezni, hogy a készítmény nagyjából erősen koncentrált növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek hasznosak az érrendszer megtisztításához. Ezért nem csak ártalmatlan a szervezetre, de emellett nagyon hasznos.

Régi ismertségből fakadóan még mindig jönnek hozzám betegek, többek között az erek tisztítása miatt. Az utóbbi időben csak ezt a készítményt ajánlom. Mindenkinek segít, nagyon is jól.

A Cardioxil, amennyire tudjuk, nincs a gyógyszertárak a polcain? Miért?

Sajnos igen. A Cardioxil már nem kapható a gyógyszertárakban.

A konfliktust nagy gyógyszertárláncok robbantották ki, amelyek Cardioxil minden gyártójától óriási összeget követeltek. Nagy haszonkulcsot hozva a gyártó árához gyógyszerészek a gyógyszerészek további díjat akartak bevezetni a gyártó számára.

A gyógyszertáláncok képviselői mentegetőznek: azt állítják, hogy ez a kiegészítő ár teszi számukra lehetővé a túlélést. Ezen túlmenően, miután az emberek elkezdik használni ezt a készítményt és vele tisztítani az ereiket, többé nem lesz szükségük azokra a termékekre, amelyeket korábban folyamatosan szedtek! Az embereknek valószínűleg nem lesz szükségük a vérnyomás csökkentésére és a fájdalomcsillapító megvásárlására. Így jelentősen csökken az asztma és a cukorbetegség elleni készítmények fogyasztása. És ez veszteségeket okoz a magángyógyszertárak számára. Ezért a Cardioxil-ért a legmagasabb árat kérték el.

Ennek eredményeként a Cardioxil gyártója elutasította valamennyi gyógyszertár segítségét, és áttért a készítmény kizárólag interneten történő terjesztésére. Elvileg ez a helyes. Döntsd el te magad: nem kell bérleti díjat fizetnie az értékesítés helyének bérléséért, a gyógyszertárakat sem kell megvesztegetni. Ezért aCardioxil speciális ajánlat keretében kapható.

"Tiszta erek" kedvezményprogram

Intézetünk, az Európai Orvostudományi szív- és érrendszeri sebészeti Kutatóközponttal és a Cardioxil gyártójával közösen kedvezményprogramot indított.

Mit kell tenni a programban való részvételhez ?

Ahhoz, hogy hozzájusson a Cardioxil -hoz, a következő feltételeknek kell megfelelnie:

A Cardioxil használati feltételei:

Mennyi ideig tart a kedvezményes program ?

09.07.2020-ig bezárólag, vagy az utolsó Cardioxil áru eladásáig. Mindez annak ellenére, hogy a rádióban és a televízióban nem reklámozzák. Az emberek továbbadják az információt, és családtagoknak, barátoknak ajánlják. Meglepetés volt számunkra, hogy a kedvezményprogramról szóló információk ilyen gyorsan elterjedtek.

Ezért azt javasoljuk, hogy rendelje meg a Cardioxil -ot minél előbb.

img
22800 huf
img
11400 huf
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
MEGBESZÉLÉS:
img

AnikóMondja el, mikor lesz ismét elérhető az akciós program Magyarországon? Nagyon jó ár ezeknek a kapszuláknak ...

img

R. Dávid Szerintem senki nem tudja pontosan. Azt hallom, hogy szomszéd országokban már régóta kapható. Nem tudni, mikor lesz nálunk...

img

AnikóDe kár !!! Nem is tudom, mit tegyek. Most egyszerűen nincs rá pénzem.

img

ÉvaVannak rokonai vagy barátai azokban az országokban, ahol érvényes a program? Megkérhetné őket, hogy rendeljék meg. Azonban fontos, hogy a program feltételei szerint fejenként csak egy csomagot lehet rendelni.

img

JánosVégigcsináltam egy 3 hónapos kúrát. Tavaly külföldön vásároltam a Fiocardot. És azt mondom, hogy nem bántam meg! Bár kiderült, hogy elég drága, csak az elmúlt évben szinte ugyanennyit megspóroltam más készítményeken. Ez nagyban megkönnyítette az életemet, ezt nem lehet pénzben kifejezni! 62 éves koromban erejét vesztett nagypapának éreztem magam. Megpróbáltam nem túl messzire menni a vérnyomásmérőtől és a tablettáktól, arról még álmodni sem mertem, hogy túléljem a nyugdíjas éveimet és egészséges leszek, a fejem folyamatosan fájt... De a kúra után minden vérnyomással kapcsolatos problémám megszűnt, egészségesnek érzem magam! Ezért még ha az ön régiójában nincs is kedvezményes program, rendelje meg bónuszok nélkül, bármilyen pénzért - nem fogja megbánni!

img

DóraA Cardioxil ez egyik legjobb készítmény az erek tisztítására. Korábban különböző készítményeket szedtem, ezek főleg régi, de bevált készítmények voltak. De nem szeretek szakemberhez járni, és nem igazán zavart engem a dolog. Időről időre bevettem, amikor a vérnyomásom felszökött vagy nagyon vert a szívem. De egyszer csak nem használtak többé. Aztán elmentem a szakemberhez és mondta, hogy próbáljam ki az új Cardioxilot (a fiatal szakember valószínűleg még úgy gondolta, hogy a készítmények az emberekért kell, hogy legyenek, és nem a saját gazdagodásáért!). A Cardioxil már az első adag bevételekor segített: a vérnyomásom azonnal esett, de folytattam a kúrát a javaslatok szerint. 3 hét után már azt se tudtam, mi az a magas vérnyomás. Azok a visszerek, amelyek 10 éven keresztül zavartak, eltűntek! Női problémám is volt, és az is megszűnt. Jól érzem magam, úgy, mint amikor fiatal voltam !

img

KarolinaKöszönöm!!! Nekem sikerült rendelnem önállóan egy csomaggal. Hamarosan kipróbálom.

img

GusztávMikor lesz kapható más regiókban is???

img

M. ViktorNem régen rendeltem meg a terméket. A tanácsadó azt mondta, hogy tervek szerint 15,000 Cardioxil csomagot osztanak el minden új régióban.

img

Elek Gábor15000 csomag az egész megyére? Ez csepp a tengerben ...

img

HannaCsodálom ezt a készítményt!! Amikor rájöttem, hogy szükségem van a Cardioxil-ra, rögtön megrendeltem, nem spóroltam rá pénzt! Ti pedig azt várjátok, hogy ingyen legyen! Saját egészségeeteken spóroltok! Szégyelljétek magatok!

img

AntóniaAnyukám ujjai zsibbadtak, a szakember azt tanácsolta, hogy tisztítsa meg az ereit. Felírt "sztatinokat", de azt olvastam, hogy ezek bélrákot okozhatnak, és úgy döntöttem, hogy jobb nem kockáztatni. Ennek eredményeként véletlenül szereztem tudomást a Cardioxil-ról. Elég jó áron vettük a készítményt. Az eredmények azonban nem sokáig várattak magukra, néhány nappal később jelentősen javult az arcszín, a haj, a köröm, a test általános állapota, és a második héten az ujjak alig zsibbadtak. Másfél hónap elteltével a zsibbadás teljesen megszűnt és a vérnyomás is rendbejött. Jól érzi magát, ég és föld, anyukám rengeteg energiát szerzett, javult a memóriája, és az ízületei sem fájnak többé a rossz időjárás miatt. Összességében kiváló a készítmény, mindenkinek ajánlom!

img

BeatrixMegkaptam a Cardioxilot, ahogy azt írták! A vérnyomásom most helyreállt, régen fájt a fejem szinte minden este, még a fájdalomcsillapítók sem segítettek. Csak később tudtam meg, hogy a fejem a vérnyomás miatt fáj. De ez nem a lényeg. Egyik kollégám ajánlotta nekem a Cardioxil -ot, meg tudtam rendelni a kedvezményes program alapján, nagyon elégedett voltam. 2 hónap elteltével más ember lettem! A fejem már nem fáj, a visszér elmúlt, és AMI A LEGFONTOSABB: 21 KILÓT FOGYTAM! 95 kg-ról 74-re! Mint amikor rendbe jön a vérkeringés! A Cardioxilot mindenkinek erősen ajánlom!

img

KálmánKöszönöm a megjegyzést! Én nem szeretek klinikákra vagy szakemberekhez járni, mert vagy drága, vagy gyanús készítményeket írnak fel, amelyektől ráadásul csak rosszabban érzi magát az ember. A kezem rendszeresen zsibbadt reggelente egy éven át. A cikknek köszönhetően úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom a Cardioxil-ot, és vele megoldom a problémámat. Még ha ez a zsibbadást nem is az okozza, az erek tisztítása semmiképp sem árt!! Csakúgy, mint a természetes termék szedése. Köszönöm!

img

MónikaHallottam az erek tisztításának erről a módszeréről, de még nem próbáltam ki... Szerintem ideje kipróbálni :)

22800 huf
img
11400 huf
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.